Siirry pääsisältöön

Eeuut, kunnat ja muut

A: No mhitä sinä Mechtänmies Ghönendorf nyt ajattelet tuosta Eee-Uusta ?

M: No ömminä aattelen että myö ollaan kaeikki kohta ku navetan elläimet joeita ruokitaan niinko laboratorioelläimii. Mihinkään ei peäse, eikä mittää oo missään. Ei oo posteja, ei oo kaappoja. Meitä vaan kuskataan jos kuskataan aatoissa.

A: Ai noinkho shinä aattelet. Onkho nyt khaikki aivan mhehnetetty ?

M: Kaek män kaek män

A: No mhitäs Ghönendorf me nyth  thehdään ?

M :  Kyllä ömminä aattelen että pienet maat ja pienet kaapat on parreemmat ku isot maat ja isot kaapat. Nehän kaekki on vaan pian konneitten takana ja salasanojen ja vempeleitten.
Ja rahat mennee niille jokka on  ahneet ja ossaa konneitten päälle. Täällä tavalliset vanahat ja yksinkertaset  tae nuoret ja junniista myöhästynneet ei löyvä palijo mittään ennää.

Ja pahinta se on se että nuo mehtät turmeltuu. Ja kaekki luonto.

Joka paekassa on helevetillinen möly.

Rinnasta ottaa.

Ihimiset me ollaan niin ahaneita. Se se on pahin juttu.

A: Jachhah -  jachhah - jachhah

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hei, Yle: Yle Puheen arvoista tekijät !

Pyytäisin että soittaisitte ohjelmien välillä - tai olisitte soittamatta mitään ! - mutta jos soitatte, käyttäisitte Yle puheen ohjelmissa jotain muuta väliaikamusiikkia, kuin tuota jankuttavaa nuorten diskojumputusta: 4/4-biittiä.  Olkaa hyvät, lähettäkää eetteriin jotain vapaasti liitelevää avaruudellista, luonnon lintu- tai muuta ääniympäristöstä inspiroitunutta rubato-äänimaisemaa.  Maailma on niin loputtoman täysi muutenkin tuota koneita imitoivaa 4/4 -tahtista kovaäänistä pärinää ja jumputusta.  Yst. terveisin Antti Hernesniemi  Lääket. tri, FM musiikkitiede,  Tutkija, säveltäjä